Let op! In verband met de huidige covid-19 maatregelen kunnen onze levertijden wat langer zijn dan verwacht.
Dé online specialist in fauteuils Gratis verzending NL/BE

5 Manieren om een bijzettafeltje te gebruiken in jouw interieur

Een bijzettafeltje is zoveel meer dan gewoon een klein tafeltje waar jij je drankje of de afstandsbediening van de televisie op kwijt kan. Integendeel, bijzettafeltjes hebben een erg grote decoratieve waarde en zijn erg praktisch en nuttig. Daarnaast zijn er heel wat verschillende bijzettafeltjes verkrijgbaar waardoor je aan de ene kant een bijzettafeltje kan kiezen dat opgaat in het interieur, maar eveneens een bijzettafeltje dat net in het oog springt door zijn ongewone kleur of vorm.

Indien je van plan bent om een bijzettafeltje in je interieur op te nemen denk je best ook even aan waar je dat bijzettafeltje nou zal zetten en welke functie dat bijzettafeltje zal hebben. Zal het bijzettafeltje vooral decoratief zijn, ga je het bijzettafeltje gebruiken als extra oppervlakte, of ga je de twee combineren? In dit artikel bekijken we vijf manieren waarop jij een bijzettafeltje kan gebruiken in jouw interieur.

1.   Plaats een bijzettafeltje in de badkamer

Wacht? Wat? Een bijzettafeltje in de badkamer? Ja hoor! Een bijzettafeltje kan erg handig gebruikt worden in de badkamer om jouw shampoo, zeepjes of zelfs handdoeken op op te bergen. Meer nog: een bijzettafeltje kan ook erg handig zijn wanneer je graag een lang en heet bad neemt gezien jij het bijzettafeltje kan gebruiken om een kopje koffie of glaasje wijn op te zetten terwijl je geniet van een bad. Tot slot kan je een bijzettafeltje in de badkamer ook gebruiken naast het toilet door boeken of magazines op het bijzettafeltje te leggen.

2.   Bijzettafeltjes in je thuiskantoor

Heel wat mensen hebben momenteel een thuiskantoor. Toch is het vaak zo dat we in het thuiskantoor verlegen zitten om plek. Een bijzettafeltje kan jou hier uit de nood helpen. De tafel kan namelijk een soort extensie vormen voor jouw bureau, maar ook gebruikt worden op apparaten op te plaatsen die jij dagdagelijks nodig hebt. Denk bijvoorbeeld maar aan een printer. Je bureau is waarschijnlijk niet groot genoeg om een printer op te plaatsen, maar je kan deze printer wel kwijt op het bijzettafeltje!

3.   Plaats een bijzettafel in de kinderkamer

Ook in de kinderkamer kan je een bijzettafel plaatsen. Of je kindje nou pas geboren is, of al enkele jaren naar school gaat: op zo’n bijzettafel kan je makkelijk en snel het favoriete speelgoed van jouw kleine spruit uitstallen. Daarnaast kan het bijzettafeltje ook gebruikt worden als een tafeltje waarop jouw zoon of dochter kan tekenen gezien deze tafels vaak erg laag zijn en klein genoeg zijn om na gebruik op te bergen in de hoek van de kamer.  Tot slot is een bijzettafel in de kinderkamer ook erg handig om nachtlampjes op te plaatsen. Het is niet altijd een goed idee om een nachtlampje op het nachtkastje van je peuter te plaatsen. Het nachtlampje kan er namelijk voor zorgen dat jouw kind langer wakker blijft door het licht. Door dit nachtlampje op een bijzettafel in de hoek van de kinderkamer te plaatsen schijnt het licht niet in de ogen van je kind maar hoeven ze toch niet bang te zijn in het donker.

4.   Gebruik bijzettafeltjes als nachtkastjes

Wist je dat je bijzettafeltjes ook kan gebruiken als nachtkastjes in de slaapkamer? Het nachtkastje met lade of kast gedeelte is al even niet meer zo populair. Integendeel, heel wat mensen kiezen de dag van vandaag voor een modern en minimalistisch ontwerp of een bijzettafeltje. Het bijzettafeltje is namelijk net zo hoog als een nachtkastje en ziet er nog eens mooi uit ook!

5.   Gebruik je bijzettafel als koffietafel

Wanneer je niet erg veel plaats hebt in huis kan je bijzettafeltjes ook als koffietafel gebruiken. Bijzettafeltjes vind je in alle maten, vormen en hoogtes. Kies dan ook voor een laag bijzettafeltje dat je makkelijk kan gebruiken als koffietafel in jouw woonkamer. Net enkel nemen bijzettafeltjes heel wat minder plek in, ze zijn over het algemeen ook goedkoper dan een koffietafel!

Conclusie

Bijzettafeltjes zien er niet enkel erg leuk uit, ze zijn ook erg makkelijk te integreren in jouw interieur. Van extra oppervlakte in jouw thuiskantoor tot nachtkastjes en zelfs als handig tafeltje in de badkamer: een bijzettafeltje kan je overal in huis inzetten. Wil jij ook graag een bijzettafeltje in jouw woonkamer, slaapkamer of badkamer, neem dan alvast een kijkje bij onze collectie bijzettafeltjes.

Waar ben je naar op zoek?

Voorjaarskorting

Tijdelijk 10% korting op al onze producten. Deze wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Mijn winkelwagen