Let op! In verband met de huidige covid-19 maatregelen kunnen onze levertijden wat langer zijn dan verwacht.
Dé online specialist in fauteuils Gratis verzending NL/BE

Blog

Wat is een bijzettafel en waarom heb ook jij er eentje nodig?

Zoals de naam bijzettafel reeds doet vermoeden is een bijzettafel een klein tafeltje dat kan gebruikt worden om naast een ander groot meubelstuk te plaatsen. Zo kan je een bijzettafeltje naast een bed, een bank of zelfs een grote kast zetten. Hoe je een bijzettafeltje nou het best decoreert bekijken we later in dit artikel.

5 Manieren om een bijzettafeltje te gebruiken in jouw interieur
Een bijzettafeltje is zoveel meer dan gewoon een klein tafeltje waar jij je drankje of de afstandsbediening van de televisie op kwijt kan. Integendeel, bijzettafeltjes hebben een erg grote decoratieve waarde en zijn erg praktisch en nuttig. Daarnaast zijn er heel wat verschillende bijzettafeltjes verkrijgbaar waardoor je aan de ene kant een bijzettafeltje kan kiezen dat opgaat in het interieur, maar eveneens een bijzettafeltje dat net in het oog springt door zijn ongewone kleur of vorm.
5 Redenen waarom je best investeert in een vloerlamp
Een mooie vloerlamp met zacht licht kan kan er niet enkel voor zorgen dat jouw woonkamer of slaapkamer er mooier uitziet, maar kan ook helpen om een huiselijke, gezellige of aangename sfeer te creëren. Staande lampen zijn dan ook een van dé favoriete lampen van interieurstylisten. Hier zijn 5 redenen waarom ook jij best investeert in een mooie staande lamp.

Waar ben je naar op zoek?

Voorjaarskorting

Tijdelijk 10% korting op al onze producten. Deze wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Mijn winkelwagen